GRAWE OPEN 2015

Grawe open 2015 Danes se je začel Grawe Open 2015, ki ga osmič organizira naš klub, pred tem je bil turnir 13krat na Galeji v Malečniku. Tudi letos je udeležba izredno pestra. Udeležencev je več kot 300, prihajajo iz 30 držav iz celega sveta.

Že prvi dan glavnega turnirja je postregel z vrsto kvalitetnih in napetih mečev. Na tako kvalitetnem turnirju je vsaka zmaga uspeh, kar se je potrdilo tudi danes. Vsi naši so imeli izjemno težko delo, a se je kljub temu kar peterici uspelu uvrstiti v drugo kolo: najprej je Jan Kupčič premagal Friedricha Krusemarka (GER) 46 64 62, za njim je na centralnem igrišču nastopil Matic Podlipnik in prav tako zmagal v treh setih proti Pavlu Drobjakoviću (SRB) 6:2, 5:7, 7:5. Na igrišču 13 je Nick Cmager komaj zlomil odpor Rusa Gleba Mityurina, rezultat je bil 6:4, 7:6. Zadnji je od naših nastopil Val Vidakovič in gladko premagal Srba Stefana Živkovića 6:2, 6:2.

Med dekleti, ki so igrala na Braniku, je bila uspešna Nina Kolar. Aleksandro Topalović, ki nastopa za Veliko Britanijo, je pramagala 62 63. Edini od naših je nosilec na turnirju Filip Jeff Planinšek, ki je uvrščen v drugo kolo neposredno.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja