PREVLADA MARIBORSKIH IGRALCEV

Državni prvaki Člansko državno prvenstvo je minilo v znamenju mariborskih igralcev. Novi državni prvak je postal Aljaž Radinski. V klubskem finalu je premagal Mateja Leljaka 64 76(3). Aljaž je osvojil naslov državnega prvaka tudi v dvojicah. S Tomislavom Ternarjem (Branik) sta v finalu premagala naša veterana Mitjo Zajška in Saša Bendeta 61 63.
Anže Kapun se je uvrstil v polfinale, Jure Frank in Sašo Bende pa v četrfinale. Pri dekletih se je Saša Klaneček uvrstila v finale, kjer pa je bila Maša Marc (OL-LJ) boljša s 64 64. Je pa Saški uspelo v dvojicah. S Saro Palčič (TALOS) sta premagali favorizirano dvojico Brglez/Marc in postali državni prvakinji.
Na domačem terenu na DP do 18 let so naše igralke in igralci osvojili oba naslova v dvojicah. Državni prvaki so postali Lara Prosenjak in Saša Klaneček ter Nejc Sitar in Jure Frank. Saša Klaneček je bila finalistka tudi pri posameznicah. V finalu je bila boljša Kaja Juvan (Šplus)cz rezultatom 62 62.
Dobro so se borili tudi naši predstavniki na DP do 14 let v Rogaški Slatini. Jan Kupčič je s 5-7 6-2 6-2 premagal prvega nosilca Tima Tekavca (MaxLJ) in osvojil naslov državnega prvaka do 14 let. Državni prvak je postal tudi Filip Jeff Planinšek. S soigralcem Markom Andrejičem Goljarjem sta premaga dvojico Šraj / Tomac.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja