Teniška šola za odrasle

V teniški šoli ŽTK Maribor že vrsto let izvajamo program za odrasle in študente – tako začetnike kot tudi naprednejše po znanju.

Izvajamo celoletno vadbo. Odločite se lahko tudi za vadbo v  zimski sezoni ali pa se nam pridružite v letni (od aprila do novembra)  Vadeči se lahko odločijo za individualno ali skupinsko vadbo.

Trening je zelo pester in za vsakogar zanimiv, saj upošteva metode progresivnega učenja, kjer udeleženci hitro osvojijo teniške udarce in gibanja do nivoja, kjer lahko začnejo igrati točke s servisom in reternom. Intenzivnost vadbe se prilagaja tečajnikom v skupini, glede na njihov teniški razvoj.  Tečajniki zraven izboljšanega teniškega znanja, zboljšujejo aerobno ali anaerobno kapaciteto, kurijo maščobe, itd..
Je odlična priložnost, da se dvigne vaša telesna pripravljenost s pomočjo učenja tenisa na sproščen in zabaven način, kjer rumena žogica niti trenutek ne pusti, da igralcu pade koncentracija, telo je ves čas v aktivnem pogonu, vaje pa dvigujejo samozavest in motivacijo.

Vadbo vodijo profesionalni trenerji.

Pripravili smo vam tri opcije, saj želimo, da vadite kontinuirano čez celo leto in si s tem zagotovite maksimalen napredek in fizično kondicijo, ki vam bo omogočila užitek ter zadovoljstvo v tenisu.

V program se bodo dodajali elementi CARDIO TENIS, kar je zelo popularno v ZDA, saj se izboljša aerobna telesna priprava – vadba  gibanja in teniških drilov, kjer se dviguje srčni utrip.

Vadba se izvaja v VSAKEM VREMENU saj vam nudimo vadbo v najsodobnejši teniški dvorani v Sloveniji.

Prijavite se lahko na:

  • ZIMSKI VADBA – 6 MESEČNI PROGRAM TENIŠKE VADBE, ki bo potekal od 1.11 2015 do 30.4.2016
  • LETNA VADBA – 6 MESEČNI PROGRAM TENIŠKE VADBE, ki bo potekal od 1.11 2015 do 30.4.2016
  • CELOLETNA VADBA – 10 MESEČNI PROGRAM TENIŠKE VADBE, ki bo potekal od 1.10 2015 do 30.9.2016 (po dogovoru tudi julija in avgusta)

 

Oblikovali bomo začetne, nadaljevalne in izpopolnjevalne skupine, ki bodo vadile 1 x tedensko. V vsaki skupini vadijo največ 4 udeleženci oziroma najmanj 2 udeleženec. Možna je tudi individualna vadba.

Po dogovoru vam nudimo tudi 2 do 3 vadbe tedensko in možnost dodatne kondicijske vadbe, če se kdo želi intenzivneje pripravljati za udeležbe na rekreativnih turnirjih in ligah.

Cena za termin je fiksna, ne glede na število udeležencev (npr. če so v skupini 4 udeleženci, si strošek razdelijo).

 

CENA NA OSEBO za 7 mesecev za 1 udeleženca: 1.120 EUR

CENA NA OSEBO za 7 mesecev za 2 udeleženca:    560 EUR

CENA NA OSEBO za 7 mesecev za 3 udeležence:    374 EUR

CENA NA OSEBO za 7 mesecev za 4 udeležence:    280 EUR

 

CENA NA OSEBO za 10 mesecev za 1 udeleženca: 1.480 EUR

CENA NA OSEBO za 10 mesecev za 2 udeleženca:    740 EUR

CENA NA OSEBO za 10 mesecev za 3 udeležence:    494 EUR

CENA NA OSEBO za 10 mesecev za 4 udeležence:    370 EUR

Cena vključuje:

  • strokovno vodenje tečaja
  • žogice
  • fiksna rezervacija igrišča za zimsko, letno ali celoletno sezono, ki vsebuje 24 terminov pozimi, med 16 – 24 terminov pomlad-jesen in 40 – 48 terminov čez celo leto.
  • v primeru neizvedbe posameznega termina s ŽTK Maribor se vadba nadomesti.

OPOMBA: Vsem staršem otrok, ki obiskujejo redno vadbo, nudimo pri vpisu v ŠOLO ODRASLI 10% popust!

 

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve skupin, vadba pa se bo pričela v prvem tednu.

Najprej izpolnite online prijavnico spodaj, napišite več željenih terminov, ki so za vas sprejemljivi, mi pa vam bomo sporočili kateri so možni termini  glede na trenutno stanje rezervacij.

Oddamo vam lahko tudi samo fiksen termin teniške ure.

Vabljeni v Teniško šolo za odrasle pri najboljšem klubu v Sloveniji!

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja